Tornar

10 agost, 2021

Maridatges entre fogons: cuina de proximitat i bons vins per maridar

IMG post - Maridatges entre fogons: cuina de proximitat i bons vins per maridar

Fa gairebé un any va començar un projecte molt engrescador. Volíem aportar el nostre granet de sorra donant a conèixer la varietat de productes i la gran riquesa gastronòmica del nostre territori i, sobretot, que la gent s’ho passes bé mentre preparava un bon àpat. A més, en plena pandèmia, crèiem que podíem ajudar a passar moments difícils amb receptes fàcils, tradicionals i innovadores.

Al llarg d’aquests dotze mesos hem anat coneixent a gent enamorada de la cuina, aquí, als fogons veïns de Corbera d’Ebre, o més lluny, a les cuines del Vallès Occidental o del Barcelonès. Entusiastes de la bona teca que admiren i respecten les persones que produeixen la matèria primera que fan servir a les seves receptes. Amb totes elles hem gaudit de la passió per les viandes i pel vi i, mentre ens preparaven receptes cuinades i maridades amb productes de l’Agrícola Corbera d’Ebre, ens hem acabat fent amics. Un plaer i unes coneixences que volem seguir compartint amb tots vosaltres.

Si encara no heu vist cap Maridatge entre fogons, al nostre canal de YouTube hi trobareu tota la sèrie. Si us agrada la cuina i teniu ganes d’aprendre noves receptes, som-hi, mans a la cuina i bon profit!

Tags relacionados

Maridatges