Nosaltres

Qui som

Compromesos amb la nostra terra:

L’Agrícola Corbera d’Ebre es va fundar l’any 1959 a Corbera d’Ebre. Actualment som més de cent cinquanta socis que conreem les nostres terres treballant el vi, l’oli, la fruita seca i la fruita dolça.

Vivim i treballem a la Terra Alta, un territori carregat d’història i amb àmplia tradició vitivinícola. Els nostres vins pertanyen a la DO Terra Alta i els nostres olis a la DOP Terra Alta.

El nostre compromís està basat en l’elaboració de productes de qualitat, però també en el retorn social de la nostra tasca.

Què fem

Vi, oli i fruita de qualitat:

La garnatxa és un dels trets diferencials dels nostres vins, que acompanyem d’altres varietats com el macabeu, la parellada, l’ull de llebre, el merlot, el samsó, el syrah o la carinyena.

Els nostres vins estan emparats per la DO Terra Alta des dels anys setanta i es comercialitzen a través de les següents marques: Gots, Mas del Tio, l’Home Peix, Giravolt, Quatre Vint, La Muntera, La Cisqueta de Corbera i el Sense Límits (vi solidari).

El nostre oli Miralls , emparat per la DOP Terra Alta, es comercialitza en base a dues varietats d’oliva, l’empeltre i l’arbequina.

Productes amb denominació d'origen

Productes de Corbera d’Ebre,  Terra Alta.

Situada al sud de Catalunya, la Terra Alta gaudeix de clima mediterrani amb forta influència continental i baixos nivells de precipitació. Aquestes condicions, acompanyades d’un terrer en altitud i d’una forta insolació fan que els vins que s’hi elaboren siguin potents i d’estructura considerable. Els vins blancs de l’Agrícola Corbera d’Ebre es caracteritzen per altes intensitats de sabors en boca, mentre que els negres són en general potents i aspres, elaborats amb les varietats clàssiques de carinyena i garnatxa.

El nostre oli d’oliva verge extra superior, emparat per la DOP Oli de Terra Alta, es caracteritza per la seva diversitat aromàtica i gustativa, que conté un sabor afruitat a principi de campanya, lleugerament picant i amarg, i a mesura que aquesta avança és més dolç.

Projecte solidari

Sense Límits:

Elaborat per l’Agrícola de Corbera d’Ebre, el Sense Límits és el vi solidari la recaptació del qual es destina íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, una entitat que des de fa quaranta anys dóna servei a les persones amb discapacitat intel·lectual i del coneixement. Es tracta d’un vi elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta.
Part de la responsabilitat d’ajudar a millorar la vida de les persones amb discapacitats diverses també recau sobre el món empresarial i les cooperatives som, en essència, empreses solidàries i un element vertebrador del territori. Per aquest motiu, produïm el vi solidari i contribuïm que centres com el Jeroni de Moragas puguin seguir donant un servei tan important a les Terres de l’Ebre.

 

L'agrobotiga

Vine a conèixer els nostres productes!

Si vols venir a tastar els productes de la cooperativa o conèixer de primera mà el procés d’elaboració dels nostres vins al nostre celler, posa’t en contacte amb nosaltres.

Horari de l’agrobotiga:
Dl. a dv. de 09:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h
Ds. de 09:00 a 13:00 h
Per visites concertades, contacteu amb:
Tel. (0034) 977 420 432 // info@agricolacorbera.com