Tornar

7 juliol, 2022

Primera edició de la Festa de la Clotxa de l’Agrícola Corbera d’Ebre.

IMG post - Primera edició de la Festa de la Clotxa de l’Agrícola Corbera d’Ebre.

El passat 7 de maig vam celebrar la primera edició de la Festa de la Clotxa, una trobada envoltats de vinyes, de vins de la cooperativa, de gent que ens estimem el món del vi i d’un àpat tradicional de les nostres terres.

La clotxa és un menjar tradicional de les Terres de l’Ebre que es preparava quan s’anava a treballar al camp. Cada comarca, cada poble o, fins i tot, cada casa, té la seva pròpia adaptació d’aquest àpat. Els ingredients fonamentals són un bon pa de pagès, arengades, carn adobada i hortalisses. Amb tots els aliments brasejats, es treu la molla del pa i s’omple el buit embolcallant-lo amb abundant oli d’oliva i sal.

La jornada s’inicià amb una visita guiada al Poble Vell de Corbera d’Ebre. Seguidament vam anar al mas d’un dels nostres socis on vam poder tastar els vins de l’Agrícola de Corbera, preparar un àpat tradicional desconegut per a molts assistents i gaudir de bones companyies. Va ser una bona oportunitat per donar a conèixer a gent vinguda d’arreu de Catalunya el dia a dia dels nostres socis i, també, per escoltar altres experiències i històries enriquidores al voltant del món del vi.

Ja queda poc per a la propera edició. Us la perdreu?

 

Tags relacionados