Tornar

7 juliol, 2022

VI edició del vi solidari “Sense Límits”

IMG post - VI edició del vi solidari “Sense Límits”

El passat 11 de juny es va celebrar la sisena edició del vi solidari ‘Sense Límits’, recuperant la festa “Si tu ajudes, tots sumem!”, que els últims dos anys no es va poder celebrar a causa de la Covid-19.

La iniciativa solidària es va fer a l’entorn de l’Església Vella de Sant Pere del Poble Vell de Corbera i la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les terres de l’Ebre. La festa ‘Tots sumem!’ referma el nostre compromís amb el desenvolupament social del territori i ens ajuda a promocionar el vi solidari ‘Sense Límits’. En la situació actual, creiem que pren una importància cabdal la solidaritat envers entitats que, com l’Associació Jeroni de Moragas, proporcionen suport a les necessitats de les persones amb discapacitat”.

Enguany s’ha fet una edició inicial de 1.200 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. El disseny de les etiquetes l’ha realitzat l’agència Cordegat, que destaca: “Si alguna cosa ens ha ensenyat el col·lectiu del Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre és que d’obstacles per a les persones amb discapacitats diverses n’hi ha un grapat, però amb tossuderia, solidaritat, esforç i estima es pot seguir somniant i actuant per anar més enllà, trencant les barreres que ens allunyen de les nostres il·lusions. Per això proposem una mirada invertida, diferent i una nova lectura del concepte límit, transformant una paraula que habitualment ens atura en un conjunt de lletres carregades d’esperança que trenquen els marges per seguir somniant i fent camí.”

Les ampolles del vi ‘Sense Límits’ estan disponibles a la nostra botiga on-line: https://agricolacorbera.com/botiga

Tags relacionados