Tornar

21 juny, 2021

Cinquena edició del vi solidari “Sense Límits”

IMG post - Cinquena edició del vi solidari “Sense Límits”

V edició del vi solidari “Sense Límits”

El passat 12 de juny vam presentar la cinquena edició del vi solidari ‘Sense Límits’, recuperant la festa “Tots sumem!”, que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la COVID-19 i que enguany s’ha vist limitada a un aforament de 200 persones.

La iniciativa solidària va tenir lloc a l’Església Vella de Sant Pere del Poble Vell de Corbera i la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les terres de l’Ebre.

La festa ‘Tots sumem!’ referma el nostre compromís amb el desenvolupament social del territori i ens ajuda a promocionar el vi solidari ‘Sense Límits’. En la situació actual, creiem que pren una importància cabdal la solidaritat envers entitats que, com l’Associació Jeroni de Moragas, proporcionen suport a les necessitats de les persones amb discapacitat.

La cooperativa de Corbera d’Ebre ha tornat a fer una edició inicial de 1.200 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100 % i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. El disseny de les etiquetes d’enguany ha estat realitzat per tres persones usuàries del Jeroni de Moragas, dirigides per l’educadora i artista ceramista, Núria Duró.

L’acte central de la festa ‘Tots sumem!’ va consistir en un concert coral de la Societat Musical la Lira Ampostina i, en acabar, va servir-se un refrigeri i un tast de vi solidari a l’exterior de l’Església del Poble Vell. En el decurs de l’acte vam lliurar als representants de l’Associació Jeroni de Moragas, l’import recaptat l’any passat que, malgrat no es va poder celebrar la festa, se situa al voltant dels 5.000 euros aconseguits amb la venda del vi ‘Sense Límits 2020’.

Les ampolles del vi ‘Sense Límits’ també estan disponibles a la nostra botiga online

Tags relacionados

Vi solidari