Tornar

20 maig, 2018

Sense Límits 2018

IMG post - Sense Límits 2018

Elaborat per la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre, el Sense Límits és el vi solidari la recaptació del qual es destina integrament a l’Associació Jeroni de Moragas. Es tracta d’un vi elaborat amb Garnatxa Blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta.

Sense Límits, vi solidari

Part de la responsabilitat d’ajudar a millorar la vida de gent amb dificultats també recau sobre el món empresarial. I les cooperatives són en la seva base empreses solidàries i element vertebrador del territori. Per aquest motiu, la Cooperativa de Corbera col·labora per segon any consecutiu produïnt el vi solidari i contribuint a que centres com el Jeroni de Moragas puguin seguir donant un servei tan important a les terres de l’Ebre.

Associació Jeroni de Moragas

L’Associació Jeroni de Moragas fa quaranta anys que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. S’ha consolidat com una institució de referència a les Terres de l’Ebre que acompanya a les persones amb discapacitat al llarg de la seva vida, gràcies a l’esforç de famílies, tècnics i entitats col·laboradores. Més informació

Tags relacionados

Territori Vi solidari