Tornar

26 abril, 2021

Presentem nova imatge corporativa

IMG post - Presentem nova imatge corporativa

La terra llaurada, la cooperació, el producte de proximitat i el poble són els valors que identifiquen la nostra cooperativa.

 

Presentem la nova imatge per als nostres vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que representa el camp llaurat i fusiona l’evocació a les lletres “a”, “c” i “o”. Aquest marc conceptual fa referència als valors essencials del celler: agroalimentació, cultiu, cooperació, col·lectiu, cultura del vi, km 0, cicle natural, dinamisme i, naturalment, el poble a on està arrelada la cooperativa.

Fundada al 1959, la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre agrupa més de 150 persones sòcies que es dediquen principalment al conreu de la vinya, amb una producció anual de 3 milions de quilos de raïm. La garnatxa és un tret diferencial dels nostres vins, emparats per la DO Terra Alta.

A més, elaborem oli d’oliva verge extra sota el segell de la DOP Oli Terra Alta; ametlla, préssec i cirera, productes que també s’identificaran amb el nou logotip.

Josep Pere Colat, president de l’Agrícola de Corbera d’Ebre explica el perquè de la nova imatge: “Vivim i treballem a la Terra Alta, un territori carregat d’història i amb àmplia tradició vitivinícola, i el nostre compromís està basat en l’elaboració de productes de qualitat, però també en el retorn social de la nostra tasca. Volem que la nova imatge identifiqui tots aquests valors que diferencien els nostres productes. Aquesta modernització, a més, s’emmarca en la nostra entrada en el sector del comerç electrònic, on ens estem obrint camí i molts clients del nou canal ja estan repetint compra amb nosaltres”.

El projecte de la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre per arribar al consumidor final de forma interactiva i renovada ens ha portat a obrir una botiga online i facilitar la compra dels nostres productes arreu del territori amb un compromís d’entrega en 24 hores.

El pla d’acció també contempla la implementació de suports digitals destinats a fomentar la venda de proximitat, com els “packs”, les promocions online i concursos. En aquest sentit, hem posat en marxa l’espai “Maridatge entre fogons” perquè xefs i bloguers presentin receptes de cuina tradicionals o innovadores que es mariden amb els vins i olis del celler.

En el vessant més social, des de la cooperativa impulsem cada any l’edició limitada del vi solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.


 

Tags relacionados

Cooperativisme Vins