Tornar

30 juny, 2021

Acte Solidari. Tots Sumem!

IMG post - Acte Solidari. Tots Sumem!

El passat 12 de juny vam presentar la cinquena edició del vi solidari ‘Sense Límits’, recuperant la festa “Si tu ajudes, tots sumem!”, amb un aforament limitat de 200 persones a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

La iniciativa solidària va tenir lloc a l’Església Vella de Sant Pere del Poble Vell de Corbera i la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

La festa ‘Tots Sumem!’ referma el nostre compromís amb el desenvolupament social del territori i ens ajuda a promocionar el vi solidari ‘Sense Límits’, amb una edició inicial de 1.200 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. El disseny de les etiquetes ha estat realitzat per tres persones usuàries del Jeroni de Moragas, dirigides per l’educadora i artista ceramista, Núria Duró.

L’acte, va consistir en un concert coral de la Societat Musical la Lira Ampostina i, en acabar, va servir-se un refrigeri i un tast de vi solidari a l’exterior de l’Església del Poble Vell.

En el decurs de l’acte vam lliurar als representants de l’Associació Jeroni de Moragas, l’import recaptat l’any passat que, malgrat no es va poder celebrar la festa, se situa al voltant dels 5.000 euros aconseguits amb la venda del vi ‘Sense Límits 2020’.

Us animem a gaudir del “Sense Límits” un vi fresc on predominen les notes de solidaritat!

Tags relacionados

Vi solidari